Löwengrip

Skandinavisk innovativ hudpleje, hårpleje og kropspleje udviklet af Isabella Löwengrip.
Der bliver kun brugt nøje udvalgte ingredienser og milde dufte hos Löwengrip, der også passer fantastisk til folk med følsom hud, følsom hovedbund eller allergi.
Med høj fokus på bæredygtighed og ønsket om at tage et socialt ansvar har Löwengrip valgt at fremstille alle deres produkter i Sverige, hvilket betyder, at de kan sikre gode arbejdsforhold for både leverandører og forhandlere.
Löwengrip har kun professionelle forhandlere, idet de kun er tilgængelige på apoteker og professionelle hårsaloner og klinikker med specifikke krav til ingredienser og kvalitet.
Alle produkter og formler er lavet for at løse et problem. Formlen og duftene danner unikke kombinationer, lavet fra bunden, hele vejen til det færdige produkt i butikken, hvilket er ganske usædvanligt i kosmetikindustrien. Alle ganske milde for huden, men stadig yderst effektfulde, så heller ikke miljøet tager skade.
I dag er virksomheden den hurtigst voksende i den svenske skønhedsindustri, og med et produktsortiment på mere end 50 forskellige artikler og mere end 1.000 forhandlere, havde virksomheden en omsætning på 35 millioner svenske kroner i 2016.