Environ

Environ er en pioner inden for videnskabelig hudpleje med deres yderst effektive produkter. Alle produkter fra Environ har en nøje kombination af virkningsfulde vitaminer og kraftfulde antioxidanter og peptider, der holder meget mere end de lover. Med disse uovertrufne produkter genskabes balancen i din hud og huden vil fremstå med mere glød, spændstighed og opstrammet kontur.
Særlig kendt er branded for deres A-vitamin step up system, hvor man langsomt vænner huden til A-vitamin der er den hellige gral, hvis du ønsker sund, ensartet hud uden for mange linier og rynker.
Der findes flere serier under Environ, hvor især Youth+ serien indeholder et højt indhold af A og C vitamin. Denne serie fokuserer på fine linier, problematisk hud, herunder også uren hud samt balancerer hudens overproduktion af melanin som efterlader pigmentpletter og uens hudtone.
Environ´s mest eksklusive serie er Youth EssentiA. Denne serie har et højt indhold af A, C og E vitamin og har fokus på at opstramme huden, synlig minimering af linier og rynker, afhjælper uens hudtone (pigmentpletter) og giver en uovertruffen fugt og glød til huden.
Focus Clarity+ er en serie fra Environ, der er yderst effektiv mod urenheder og acne til både voksne og teenagere.